A finals del mes de novembre del 2014, l'Ajuntament va obrir una nova via de comunicació amb la ciutadania a través de VilassApp, un aplicació mòbil dissenyada per Android i Iphone que ofereix informació del municipi d'una manera fàcil i ràpida les 24 hores dels 365 dies de l'any. Fins ara l'aplicació ha tingut més de 250 descàrrgues.

">

L'aplicació mòbil VilassApp acumula més de 250 descàrregues

Última revisió 12-02-2021 15:33
03/02/2015

Vilassapp iconaA finals del mes de novembre del 2014, l'Ajuntament va obrir una nova via de comunicació amb la ciutadania a través de VilassApp, un aplicació mòbil dissenyada per Android i Iphone que ofereix informació del municipi d'una manera fàcil i ràpida les 24 hores dels 365 dies de l'any. Fins ara l'aplicació ha tingut més de 250 descàrrgues.

Amb aquesta aplicació l’usuari pot consultar l’agenda d’activitats, les notícies de l’Ajuntament, el directori d’equipaments, comerços i serveis, la guia de bars i restaurants, les rutes patrimonials, les fires i festes o els espais d’interès. VilassAPP també inclou un formulari que permet comunicar les incidències que es detecten a la via pública, a través de fotografies i geolocalització. Per fer-ho, només cal adjuntar una imatge de la incidència amb una breu descripció, la pròpia aplicació s'encarrega de detectar de forma automàtica les coordenades exactes en què s'ubica. Un cop enviada, el responsable rep notificació i s'inicien els tràmits per solucionar-la.

Podeu escanejar aquests codi QR per descarregar-vos l'aplicació:

QR androidQR IOS

            Versió android                       Versió iOS

A banda de VilassApp, els ciutadans i ciutadanes poden estar al dia de l'actualitat municipal a través dels mitjans de comunicació de què disposa l'Ajuntament: 

- Web municipal www.vilassar.cat

- Setmanari digital. Per rebre'l cal que ompliu i envieu el següent formulari.

- El Twitter, una de les eines comunicatives més immediates de què disposa l'Ajuntament. Poder fer-vos seguidors a: https://twitter.com/vilassardedalt.

- El Facebook. Podeu seguir-nos a facebook

- Instagram. La xarxa social on els usuaris comparteixen imatges de Vilassar de Dalt. El perfil és @vilassardedalt

- El butlletí Punt de Trobada, un espai d'informació on es recullen les notícies més destacades que han tingut lloc a Vilassar de Dalt al llarg de cada mes.