Aquesta setmana han començat els treballs per a la instal•lació de la fibra òptica engegada pel Consell Comarcal del Maresme. A partir d’aquest dijous s’asfaltaran les rases obertes als carrers Torrent Blanqueig i Pius XII.

">

Afectació dels treballs d'instal·lació de la fibra òptica al municipi

Última revisió 12-02-2021 15:33
28/01/2015

rases obertes per la fibra òpticaAquesta setmana han començat els treballs per a la instal•lació de la fibra òptica engegada pel Consell Comarcal del Maresme. A partir d’aquest dijous s’asfaltaran les rases obertes als carrers Torrent Blanqueig i Pius XII.

El Consell Comarcal va executar l’any passat una rasa per a la canalització de la fibra òptica a Vilassar. Al llarg d’aquesta setmana es faran els treballs de reposició de paviment i pintura que tindran les afectacions següents:

Dijous 29
Torrent Blanqueig, rotonda benzinera i Pius XII (fins al carrer Salamero). Es desviarà el trànsit de Pius XII (a l’alçada del carrer Salamero)

Divendres 30
Pius XII (entre Salamero i Murillo) i carrer Murillo.  En aquest cas, no es podrà aparcar en aquests trams per poder pavimentar. El trànsit es desviarà a l’Av. Santa Maria (a l’alçada del carrer Barcelona)

rases obertes per la fibra òpticarases obertes per la fibra òptica

Aquesta actuació s’emmarca en un projecte comarcal per a la implantació de la xarxa de banda ampla als 30 ajuntaments maresmencs i al Consell Comarcal, afavorint així l’optimització de recursos, la modernització de les administracions i de les seves relacions amb els ciutadans i les empreses.