Després de l'espai de can Rafart que va obrir a finals de desembre, ara es posa en funcionament el segon espai per a gossos, aquest cop a La Fornaca.

">

Entra en funcionament el segon espai de socialització per a gossos

Última revisió 12-02-2021 15:33
15/01/2015

gossos fornacaDesprés de l'espai de can Rafart que va obrir a finals de desembre, ara es posa en funcionament el segon espai per a gossos, aquest cop a La Fornaca.

espai d'esbarjo per a gossos. FornacaEl carrer Tarragona, a La Fornaca acull un nou espai d'esbarjo per a gossos que amplia a dues aquestes zones a Vilassar. Com el que ja funciona a can Rafart des del desembre, aquest és un espai tancat dotat de bancs i papereres i amb un paviment drenant que permet que els animals es relacionin i juguin deslligats.

Properament s'habilitarà encara una zones més a can Nolla. D'aquesta manera s'amplien les possibilitats de gaudir de la companyia i la relació amb els gossos. I, en conseqüència, també es reforçaran les campanyes per a la regularització censal dels animals de companyia i de control del bon ús de la via pública en el passeig diari amb els animals.

Pel que fa a la normativa aplicable a les zones d'esbarjo és l'Ordenança municipal de tinença d'animals, exceptuant el fet de poder tenir el gos deslligat. La normativa de seguretat i higiene d'obligat compliment és:

- Els gossos potencialment perillosos han d'anar sempre lligats i amb morrió i cal disposar de llicència per a la seva tinença i conducció.

- És obligatori recollir els excrements i dipositar-los a les papereres de la zona.

- Cal mantenir la zona neta i en bones condicions.

espai d'esbarjo per a gossos. Fornaca espai d'esbarjo per a gossos. Fornaca