El Teatre La Massa presenta la nova programació

Última revisió 12-02-2021 15:33
12/01/2015

El Teatre La Massa ha presentat la seva nova programació que omplirà el teatre del 31 de gener al 6 de juny amb una desena llarga d'espectacles de música, teatre i dansa.

programació massaEl proper 31 de gener s’inaugura la temporada d’hivern – primavera 2015 del Teatre la Massa amb la visita d’en Peyu amb el seu espectacle Planeta i-Neptú. Aquest serà el primer de la desena llarga d’espectacles que ompliran el teatre La Massa fins a final de curs. Uns mesos que estaran marcats per la música amb una programació que començarà amb la visita del saxofonista Miguel Fernandez el 14 de febrer.  El cor GospelViu serà a Vilassar el 21 de ferber i el 29 de març es podrá veure un nou concert de l’orquestra Arts Symphony que, després del concert d’Any Nou, presentarà un concert de Rams amb peces de Mozart, Haydn i Tchaikovsky. L’espectacle Carme al descobert, la visita del cor infantil Spivery Hall i el tribut als Tres tenors completaran la programació musical del teatre vilassarenc.

Pel que fa al públic familiar, la cantant Gisela portarà el seu Llibre Màgic a La Massa el proper 15 de març i es reprendran les projeccions de cinema en català un diumenge al mes. També hi haurà teatre amb l’obra Ay, Carmela d’El Patronat Teatre i la companyia Senseoficinibenefici i la visita del duet còmic Faemino i Cansado. També hi haurà lloc per la dansa amb la companyia Shmone i la seva nova proposta Celebració. La programació hivern – primavera de La Massa s’allargarà fins el 6 de juny.

Tota la informació detallada dels espectacles i venda d'entrades al web www.teatrelamassa.cat