A partir de les 6 de la tarda, Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers del poble abans de rebre les cartes de tots els nens i nenes de Vilassar de Dalt a la Plaça de la Vila.

">

Vilassar rep avui els Reis d'Orient

Última revisió 12-02-2021 15:33
05/01/2015

reis 2015A partir de les 6 de la tarda, Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers del poble abans de rebre les cartes de tots els nens i nenes de Vilassar de Dalt a la Plaça de la Vila.

Tal i com mana la tradició, el vespre del 5 de gener arriben Ses Majestats els Reis de l'Orient en una de les nits més màgiques de l'any. Vilassar de Dalt els rep aquesta tarda amb tots els honors amb una cavalcada plena de sorpreses pels carrers de la vila.

Després de visitar Torremar i l'Hospital de Sant Pere, a les 18h començarà la cavalcada que portarà els Tres Reis i tots els seus acompanyants per tot el poble fins arribar a la Plaça de la Vila. A l'Església faran la tradicional adoració al Nen Jesús i després es dirigiran a tots els vilassarencs i vilassarenques des del balcó de l'Ajuntament. Un cop acabats els actes més protocolaris, Ses Majestats rebran les cartes de tots els nens i nenes que encara no les hagin entregat a la mateixa Plaça de la Vila. Tot plegat per encetar la que serà la seva nit més atrafegada i la que els petits de la casa viuen amb més il·lusió.

Recorregut
Hospital de Sant Pere, Av. Santa Maria, Pius XII, Murillo, Riera Salvet, Vidal i Barraquer, Manuel Moreno, Anselm Clavé, Carrer Nou, Mestra Viladrosa, Àngel Guimerà i Plaça de la Vila.