Totes les tardes de dilluns a dijous entre les 18 i les 20h el nou servei comptarà amb un tècnic esportiu per assessorar l'entrenament de tots els usuaris i confeccionar rutines personalitzades. Aquesta setmana també reobre la sala de fitness de la Piscina Municipal amb noves màquines.

">

El nou SEM comptarà amb un tècnic esportiu de dilluns a dijous

Última revisió 12-02-2021 15:33
05/01/2015

Fitness piscinaTotes les tardes de dilluns a dijous entre les 18 i les 20h el nou servei comptarà amb un tècnic esportiu per assessorar l'entrenament de tots els usuaris i confeccionar rutines personalitzades. Aquesta setmana també reobre la sala de fitness de la Piscina Municipal amb noves màquines.

cyclingEntre les novetats que presenta el nou SEM aquesta setmana destaca la incorporació d'un nou tècnic esportiu i la inauguració de les noves instal·lacions de la sala de fitness de la Piscina amb noves màquines.

Així mateix, aquest dimecres 7 de gener tornen les activitats dirigides (bodypump, sh'bam, pilates, etc.), i també s'inicien les noves activitats (cycling, aquatono, aquafitness, aquaexpress, aquasalut i matronatació).

Per a més informació us podeu adreçar a la recepció del SEM (recepció de la Piscina Municipal), trucar al telèfon 93 750 82 97, consultar la pàgina web del servei: www.semcanbanus.cat o el nostre facebook: SEM-can-banus.