Les Aules Municipals de Música i Dansa han començat el nou curs amb un increment destacat del nombre d’alumnes que fa que puguin oferir un ampli ventall d’especialitats amb les classes plenes.  

">

Les Aules de Cultura enceten el curs amb les classes plenes

Última revisió 12-02-2021 15:55
31/10/2014

música i dansaLes Aules Municipals de Música i Dansa han començat el nou curs amb un increment destacat del nombre d’alumnes que fa que puguin oferir un ampli ventall d’especialitats amb les classes plenes.  

Ha començat un nou curs a les Aules Municipals de Música i Dansa amb les classes ben plenes i amb l’optimisme de percebre la bona acollida que estan tenint les diferents especialitats que ofereixen.  

aula de músicaL’Aula de Música acull, aquest curs, una vintena més d’alumnes respecte l’any. La plantilla està formada per cinc professors que ofereixen diferents classes d’instruments com ara el piano, la guitarra, el violí o el saxo entre d’altres. L’Aula també té grups de cambra, cant coral, llenguatge musical i sensibilització pels més petits. La seva directora, Lídia Rafanell, ha valorat molt positivament l’augment de la demanda que ha experimentat enguany l’Aula de Música amb seu a la casa de can Rafart.


D’altra banda, l’Aula de Dansa, ha passat de tenir 125 alumnes a tenir-ne 160 aquest nou curs. Un augment que s’ha traduït en la incorporació de noves especialitats de dansa tant per a infants i joves com per a adults, dirigides per un total de 3 professores. La llarga trajectòria de l’Aula, que enguany celebra 20 anys, li serveix d’aval aula dansaa l’hora de garantir una ensenyament reglat i de qualitat que gira entorn d’especialitats com el ballet clàssic, el jazz, la dansa contemporània, el modern jazz o zuma, modalitat que ha estat incorporada recentment en les classes d’adults. La seva directora, Maite Estruch, fa una excel•lent valoració de l’acollida que ha tingut aquest nou curs i en general dels darrers tres anys que, gràcies al canvi d’ubicació a l’edifici de la Tela, l’Aula ha doblat el nombre d’alumnes.