Aquesta tardor torna Horrorland

Última revisió 21-06-2022 12:03
21/06/2022

Del 15 d'octubre al 13 de novembre torna a Illa Fantasia, Horrorland, el parc del terror que celebrarà la quarta edició amb una oferta renovada. 

La quarta edició d’Horrorland ja és una realitat. El parc obrirà portes el 15 d’octubre i ho farà amb noves atraccions i amb una oferta d’espectacles renovada. Després de tres anys, torna l’aclamada atracció Extreme House; una experiència que els visitants viuen de manera individual posant al límit les seves emocions al llarg d’un recorregut on el llenguatge grotesc i el contacte directe estan permesos. Els espectacles, un altre punt clau d’Horrorland, també presentaran nova cartellera.

Aquest any, el complex del terror ubicat a les instal·lacions del parc aquàtic Illa Fantasia torna a obrir portes operant amb normalitat. Les entrades ja no es vendran per grups bombolla i els visitants podran tornar a viure les experiències sense l’ús de la mascareta ni restriccions. Els organitzadors han preparat una temporada en què l’adrenalina, les interaccions amb els personatges i l’animació de carrer seran els punts forts. 

En aquesta segona edició d'Horrorland a Vilassar de Dalt es podran viure un total de 8 atraccions. D’aquestes, dues són 100 % noves i la resta oferirà una versió renovada. Destaca una nova experiència que serà una mescla de casa encantada i joc en viu i oferirà un format mai vist fins al moment. Després de tres anys, tornarà l’aclamada atracció Extreme House que garantirà viure experiències al límit a qui gosi entrar-hi. A més a més, aquest any els visitants podran allargar la seva estada al parc gràcies a l’Inferno’s Club. Un cop el complex tanqui les seves portes segons els horaris establerts, els visitants podran accedir a l’espai After Party per seguir gaudint d’una experiència amb DJ en directe, personatges exclusius, photocalls interactius, còctels i animació durant dues hores. 

Aquesta temporada Horrorland obrirà 14 dies, fins al 13 de novembre, i posarà a la venda un total de 25.000 entrades. Des d'aquest dimarts 21 de juny ja estan a la venda les entrades amb una oferta de llançament a partir de 36 € que durarà 3 setmanes. 

 

Horrorland 2022
Horrorland 2022

Enllaços