Arriba la 7a edició de la cursa infantil MiniTrail Vilassar

Última revisió 20-10-2022 10:41
20/10/2022

El diumenge 6 de novembre se celebrarà una nova edició de la MiniTrail Vilassar, la cursa de muntanya infantil organitzada pel CE Sensacions. Aquest any torna amb nous recorreguts adaptats a nens i nenes de 3 a 15 anys. Les inscripcions estaran obertes fins al 25 d'octubre al web www.sensacions.cat.

El Club Esportiu Sensacions organitza, un any més, la MiniTrail, una cursa infantil de muntanya que any rere any acumula èxits de participació reunint més de 150 participants d'entre 3 i 15 anys.  

Com en les edicions anteriors, hi haurà diferents distàncies segons l'edat dels participants. Des dels 400 m pels més petits i petites, passant pels recorreguts d'1km, 3km, 4km i fins a 6 km que són els que hauran de competar els més grans.

La cursa, organitzada amb la col•laboració de l'Ajuntament de Vilassar i la Diputació de Barcelona, tindrà lloc el diumenge 6 de novembre a les 10 del matí amb sortida i arribada al parc de can Rafart.

Per participar-hi cal fer la inscripció on line abans del 25 d'octubre a través del formulari que trobareu al web sensacions.cat.