Condol per la mort de Jordi Florensa

Última revisió 05-09-2023 09:06
04/09/2023

L'Ajuntament de Vilassar de Dalt i el Museu Arxiu de Vilassar volen mostrar el condol a la família i amics de Jordi Florensa, que ens ha deixat aquest dilluns 4 de setembre.

Avui ens ha deixat en Jordi Florensa Rovira, nascut a Vilasar de Dalt l’any 1953, treballador en la industria mecánica vinculat al ram farmacèutic, col·laborador del Museu Arxiu de Vilassar des del 1973 en el muntatge d’exposicions i audiovisuals, va ser fundador de la Secció de Fotografia del Museu Arxiu. Els darrers anys en Jordi, amb els companys de la Secció, va dedicar moltes hores a la catalogació del fons d’imatges de Vilassar a l’Arxiu, era tot un repte posar en valor aquest important fons.

Coautor del llibre L'Abans: Vilassar de Dalt, recull gràfic 1880-1976, era un veritable apassionat de la imatge antiga, compromès i rigoròs, i amb un humor sorneguer, seguia atentament el batec cultural i social de Vilassar. De jove ja es va implicar en diferents moviments com el col·lectiu Eina, i actualment era soci de la Massa i del Casal. Gaudia viatjant, explicava els viatges amb passió, de la música i de la família…  Ens ha deixat de sobte, una malaltia fulminant, però com d’altres que ens han precedit ens ha marcat un camí de compromís amb el poble i la cultura.

Des del Museu Arxiu i l’Ajuntament de Vilasar de Dalt volem donar el condol a la família i amics.

Demà dimarts la sala A el tanatori de Vilassar de Dalt acollirà la seva vetlla de 9 a 20 h.

Us compartim un escrit del seu fill Aniol Florensa Tort, en recordança al pare.

En pau descansi.

Jordi Florensa
Jordi Florensa

Documents adjunts