Consulta les propostes que passaran a la fase de votació

Última revisió 04-07-2022 11:01
01/07/2022

14 propostes passen a la fase final de votació dels Pressupostos participatius 2022 que s'engegarà el proper mes de setembre. 

Aquest dijous a la tarda va tenir lloc, a la Biblioteca can Manyer, la Jornada participativa per definir les propostes que passen a la fase final de votació dels Pressupostos participatius 2022. Una quarantena de persones van participar als tallers en què van decidir col·lectivament les idees que votarà la ciutadania de Vilassar a partir del setembre.

Cadascuna de les propostes prèviament validades va ser puntuada per les persones assistents al taller de forma col·lectiva, mitjançant una dinàmica participativa de caràcter grupal. Les propostes que passaran a la fase final de votació són les que han quedat en les primeres 14 posicions. Podeu consultar-les totes al web participa.vilassar.cat.

Ara, l’Ajuntament està treballant per acabar-les de definir i pressupostar. Properament s’iniciarà el període de votació que es podrà fer en línia o bé de forma presencial dipositant una butlleta a les urnes que s'habilitaran a diferents punts del municipi durant tres setmanes el proper mes de setembre.

Et pot interessar