El càncer de pell centra la 27a edició de les Jornades contra el càncer de Vilassar

Última revisió 05-06-2023 11:43
05/06/2023

Amb el càncer de pell com a eix temàtic, les Jornades contra el càncer van arribar, el passat cap de setmana, a la seva 27a edició. Organitzades per l'Associació Vilassar de Dalt contra el càncer amb el suport d’un gran nombre de persones voluntàries i col·laboradors, les jornades van sumar un nou èxit de participació.

Com ja és habitual, les taules rodones a la carpa de Ràdio Vilassar de Dalt van servir per divulgar i informar sobre el càncer i la seva investigació. Enguany, les jornades es va centrar en un dels càncers més comuns i, alhora, més fàcils de detectar com és el càncer de pell. Les diferents taules van estar conduïdes per Manel Brun i van comptar amb la presència de professionals de la medicina, dietistes i nutricionistes i terapeutes.

A banda de l'acció divulgativa i informativa, les jornades van comptar també amb el tradicional mercat de productes diversos, els àpats populars, espectacles i música en directe. De nou, les jornades es van apropar als més petits amb les diferents atraccions infantils com els inflables o les bombolles de sabó gegants.

Durant la jornada de dissabte l'atenció també es va centrar també a l'escenari del parc amb les exhibicions de balls de l'Aula de Dansa de Vilassar, un tastet de danses a càrrec de l'acadèmia The Lil' Fakult y o danses del món dirigides per la Núria Fernández. Al vespre, l'escenari es va omplir de música amb el concert de Ricard Martínez i el grup local Ia-ius.

Diumenge, la jornada va començar amb la trobada i exhibició de motos clàssiques i una botifarrada popular. L’atenció també estava posada al llac de Can Rafart per veure la tradicional navegació de les maquetes de vaixells a càrrec dels membres del Club de Modelisme Naval de Girona. També diumenge, l'escenari es va tornar a omplir per acollir una masterclass de Zumba, un taller de balls terapèutics i una sessió d'astronomia per a tota la família a càrrec del vilassarenc Joan Pujol d’Universquark.