">

La primera edició del Vilatrail reuneix més de 400 corredors

Última revisió 12-02-2021 15:58
29/04/2013

Vilatrail 13Els corredors van recórrer poc més de 19km per les muntanyes del Parc Serralada Litoral en la primera edició de la prova vilassarenca organitzada pel Club Fondistes de Vilassar de Dalt.

Vilatrail 13Vilatrail 13
La jornada va començar a les pistes d'atletisme Casilda Arnaiz des d'on es va donar la sortida. Abans d'això es va obrir oficialment la prova amb la presència de l'alcalde, Xavier Godàs i els regidors Imma Ninet, Joan Adell i Ferran Lorca i es va fer un minut de silenci en record a les víctimes de l'atemptat a la meta de la Marató de Boston. Tot seguit es donava la sortida als 471 inscrits que, tot i la pluja que va fer acte de presència gairebé en tot moment, van desafiar el recorregut que discorria pels camins i corriols de la Serra de Marina i Sant Mateu.

Vilatrail 2013

Vilatrail 13

Vilatrail 13 Vilatrail 13

El guanyador de la prova va ser Javi Delgado (Spiridon Team/C.E. Fondistes Vilassar de Dalt) amb un temps final de 01:25:49, seguit d'Andreu de Mas (Xeflis/Tribike) i Francesc de Lanuza (Lluïsos de Mataró) amb uns temps de 01:29:24 i 01:29:40 respectivament. Pel que fa a la categoria fèmines, Erika Nuñez (Spriridon Team) s'endugué la victòria amb un temps de 01:53:54 per davant de Núria Villegas (Diedre) i Bàrbara Martínez (Farra-O) amb uns temps de 01:55:52 i 02:02:52 respectivament.