L'ajuntament de Vilassar amplia la recollida de restes de poda i jardineria porta a porta

Última revisió 16-03-2022 09:36
16/03/2022

Després de l'èxit de la prova pilot de recollira de restes de poda i jardineria porta a porta, l'ajuntament amplia el servei a més zones del poble a partir de l'1 d'abril.

L’1 de novembre de 2021, l’ajuntament va endegar una prova pilot al barri de les Oliveres consistent en la recollida de restes de poda i jardineria porta a porta. Aquesta acció es va proposar per millorar la recollida de la fracció vegetal, evitant que acabi al contenidor d’orgànica, i eliminar els problemes amb abocaments incontrolats de residus de tot tipus a les saques que hi ha al carrer destinades a les restes de poda.

El servei consisteix en la recollida d’unes saques, repartides prèviament als veïns, destinades a dipositar les restes de poda dels jardins i que, un cop plenes, són recollides a la porta de casa pels Serveis Municipals. Vistos els bons resultats obtinguts d’aquesta prova pilot, l’ajuntament amplia ara aquesta recollida al barri de la Fornaca i als carrers Tarragona, Lleida i Girona. Els veïns que visquin en aquesta zona podran sol·licitar el servei a partir del dia 1d’abril de 2022.

Durant la setmana del 21 al 27 de març, l’ajuntament realitzarà una campanya de comunicació als veïns afectats amb visites porta a porta, s’entregaran dues saques per la recollida i s’explicarà el servei. De la mateixa manera que es recullen els voluminosos prèvia trucada a l’ajuntament, es podrà trucar a l’OAC  al 937539800, sol·licitant la recollida de les saques entregades. Aquest servei es realitzarà setmanalment i el dia de recollida establert serà els dimecres. Amb la trucada es donarà una data de recollida.

L’ajuntament completa l’acció de la millora del reciclatge de les restes de poda cedint compostadors als veïns que estiguin interessats en fer compostatge casolà i oferint suport per aprendre a fer-ne en cas que sigui necessari.

Per a més informació poseu-vos en contacte amb el Departament de medi ambient de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt trucant al 937539800, o per correu electrònic a: gardelllj@vilassardedalt.cat.

Llista de carrers on s’ofereix el servei:

Carrer Batista i Roca

Carrer Cervantes

Carrer de la Granja

Carrer Mestre Amadeu Vives

Carrer Mestre Enric Morera

Carrer Mestre Lluís Millet

Carrer Orfeò Català

Carrer Pep Ventura

Carrer Ramon Llull

Torrent del Blanqueig

Llista de carrers on s’oferirà el servei a partir del dia 1 d’abril:

Carrer Girona

Carrer Lleida

Carrer Tarragona

Carrer Josep VicençFoix

Carrer Joan Salvat Papasseit

Carrer Joan Oliver Pere IV

Carrer Salvador Espriu

Camí de Mataró, numeració imparell, del 79 al 113.

Poda i jardineria
Poda i jardineria

Et pot interessar