L'Aplec de Sardanes arriba a la 24a edició

Última revisió 25-03-2024 11:55
25/03/2024

L'Aplec de Sardanes de Vilassar de Dalt va arribar a la 24a edició aquest diumenge amb tota una jornada dedicada a la dansa catalana amb la participació de tres cobles.

Tot i l'amenaça de pluja primaveral de primera hora del matí, el temps va respectar la 24a edició de l'Aplec de Sardanes de Vilassar de Dalt que va tenir lloc aquest diumenge 24 de març a la Plaça de la Vila. Com és habitual, la presidenta del Grup Sardanista de Vilassar, Rosa Maria Prats, va inaugurar la jornada acompanyada dels regidors i regidores de l'Ajuntament i va donar pas a tot un dia dedicat a la sardana amb la Cobla Principal del Llobregat, la Cobla Principal de la Bisbal i la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona. 

Durant tot el dia es van poder escoltar i ballar 32 sardanes entre les quals va destacar la sardana Coti x coti ballada per l'alumnat de 4t de primària de l'Escola Francesc Macià i la Sardana incògnita amb un premi ofert per Salvador Martí.

El 24è Aplec de Sardanes també va comptar amb la tradicional Fira d'artesania on s'hi podien trobar productes gastronòmics com pa, coques o vi i també d'altres de manuals com ceràmica o macramé.