Se signa el conveni per la construcció de la nova rotonda de la Riera de Targa

Última revisió 18-10-2022 10:26
17/10/2022

Aquest dijous 13 d'octubre es va signar el conveni urbanístic per construir la nova rotonda provisional a la part alta de la Riera de Targa.

Després que el grup de treball creat per cercar solucions a les molèsties que el gir dels autobusos a la part alta de la riera provoquen als veïns conclogués que calia una rotonda per facilitar el gir, l'Ajuntament, la Junta de compensació del Pla Parcial PP7 can Tarrida i la propietat del terreny han signat el conveni urbanístic que permetrà l'inici dels treballs de construcció. 

Segons el conveni signat el dijous 13 d'octubre, es preveu la construcció d'una rotonda provisional mentre s'enllesteixen els tràmits per tal poder construir-la de forma definitiva. El conveni també comportarà, en el futur, una modificació puntual del POUM pel que fa al sector urbanístic anomenat PP7 Can Tarrida. La modificació prevista planteja no augmentar el sostre edificable sinó únicament la densitat del sector que permetrà encabir-hi un total de 73 habitatges, dels quals 12 seran habitatges en règim de protecció oficial i 61 seran lliures. Aquests habitatges tindran unes dimensions d'al voltant de 90 m2 en comptes dels 129 m2 que estaven previstos. 

 

Et pot interessar