Una "Geganit" plena de sorpreses, preludi de la Festa Major dels Sants Genís

Última revisió 24-08-2022 13:12
24/08/2022

La Colla de Geganters va obrir el programa de la Festa Major dels Sants Genís 2022 amb una nova i espectacular edició de la Geganit que va fer ballar a petits i grans fins ben entrada la mitjanit.

Un sopar a la fresca a la plaça de la Vila va obrir els actes de la Geganit que any rere any s'ha anat fent un lloc destacat al programa de la Festa Major d'agost. Després de sopar arribava el moment de la cercavila nocturna encapçalada pels gegants de Vilassar, la Genisa i en Pere Màrtir, que portaven un ritme més accelerat de l'habitual i una vestimenta adequada per passar una nit esbojarrada. La cercavila va recórrer pels carrers més cèntrics de la Vila entre llums, flaixos, globos de colors, aigua i moltes sorpreses més que van fer que petits i grans gaudissin plegats i ballessin sense parar al ritme de la xaranga dels BandSonats.

Després d'aquesta arrencada, la Festa Major comença oficialment aquest dimecres 24 a la tarda, a partir de les 7, amb la cercavila dels gegants, el pregó de Festa Major i el pa amb tomàquet.