Vilassar participa a les jornades Temps de Maduixes al Maresme

Última revisió 04-05-2022 09:56
04/05/2022

Entre el 29 d’abril i el 29 de maig se celebra Temps de Maduixes, unes jornades que volen posar en valor un producte tan característic del Maresme com és la maduixa. 

Vilassar de Dalt és present a les jornades a través de 2 restaurants: El racó de can Feliu i Zen Food. Tots dos elaboraran menús i maridatges amb lamaduixa com a protagonista durant tot el mes de maig.

En les jornades hi participen un total de 30 restauradors, 12 productors d’horta i fruita, 5 elaboradors d’ous, carns i derivats, 11 elaboradors de pa i dolços i 3 de mels, melmelades, patés i conserves de 18 municipis de la comarca que ofereixen diferents propostes gastronòmiques on la maduixa hi té un paper destacat.

La prestigiosa cuinera Ada Parellada, propietària del restaurant barceloní Semproniana, participa en aquesta edició del Temps de Maduixes oferint una recepta amb maduixes del Maresme que la iaia del Maresme s’ha encarregat d’il·lustrar. La xef catalana també ha proposat una altra recepta en la que hi han col·laborat dos productors locals: Pep Marpons, d’Arenys de Munt, i la Unió de Maduixaires de Calella.

Aquestes jornades són possibles gràcies a la participació de productors i elaboradors, que participen al projecte Xarxa de Productes de la Terra del Consell Comarcal del Maresme, també gràcies també als bars, restaurants i hotels, i al Consorci d'Enoturisme de la DO Alella. Temps de Maduixes també té la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Pots descobrir tots els detalls de les jornades clicant aquí. 

Et pot interessar