Canvis d'aforaments i activitats al SEM Can Banus

Última revisió 15-03-2021 12:32
15/03/2021

La darrera flexibilització de les mesures de contenció de la Covid-19 que entra avui en vigor afecta també els serveis esportius del SEM Can Banús. Aquest és l'estat dels diferents serveis del SEM:

Ús de la piscina i de la sala de fitness
Es continua oferint el bany lliure a la Piscina Municipal, ara ja amb l’aforament del 50%, que permet oferir 12 places simultànies per al bany lliure.
L'aforament de la sala de fitness es manté al 30%, que permet oferir 4 places simultànies per fer servir les màquines de cardio i de musculació.
Recordem que per poder fer ús del servei de piscina i sala de fitness cal fer la reserva de cita prèvia clicant aquí.
 
Activitats dirigides d’adults al gimnàs del Pavelló i activitats dirigides aquàtiques a la piscina
Després de tres setmanes amb les classes dirigides amb un aforament màxim de 6 persones incloent el monitor/a, amb una sessió presencial setmanal i amb reserva d’espai via WhatsApp, el dilluns passat dia 1 de març es van poder reprendre les classes dirigides al gimnàs i a la piscina amb l’aforament del 30%, que representa 18 usuaris al gimnàs i 14 a la piscina (on l’aforament permès és del 50%).
 
Cursets de gimnàstica artística
Prèvia informació als usuaris afectats i reorganització del servei per tal de complir amb la normativa, aquesta activitat va començar el dimarts passat dia 2 de març. Les classes es duen a terme en grups de 6 alumnes per espai i per això s’ha habilitat la sala de l’Estrella per poder dur a terme l’activitat simultàniament amb la sala gimnàs del pavelló i de forma rotativa setmanal entre els dos espais.

Cursets de natació d’adults
Aquets cursets de natació per adults es van reprendre el dilluns dia 8 de febrer perquè la ràtio de 6 persones incloent el monitor/a i l'aforament permès a la piscina ja permetien dur a terme l’activitat amb normalitat.

Cursets nadons i de natació infantil
Els cursets de natació infantil i per a nadons estan permesos des del dia 22 de febrer, en grups de només 6 alumnes, sempre i quan hi hagi vestidors suficients per acollir el canvi de roba dels infants. L’aforament permès a l'equipament és de 8 persones al vestidor masculí i 7 al femení comptant acompanyants i cursetistes. Així doncs, aquesta realitat no permet fer l’entrada dels cursetistes actuals ni ampliant la franja de torns de curset ni reduint a un els accessos setmanals a l’activitat, donat que el nombre total de cursetistes és de 240. També s'han descartat torns quinzenals perquè aquest aprenentatge requereix una constància i freqüència que no es donaria.
Els serveis esportius municipals estudien el tema setmana rere setmana esperant el marc normatiu que permeti iniciar aquest servei.

*Recordeu que per a les activitats i serveis que estan actius es continua aplicant el descompte del 25% en la quota mentre les condicions no s’acostin a la normalitat anterior.