Comença la substitució de la gespa del Camp de Futbol de Vallmorena

Última revisió 05-11-2020 21:25
25/08/2020

gespa camp de futbol
Foto: CE Vilassar

Aquesta actuació forma part de les accions previstes en el pla ‘Espo< br />

Comença la substitució de la gespa del Camp de Futbol de Vallmorena
En el marc del pla ‘Esport per a tothom´ aprovat el passat mes de maig, aquest dimarts 25 d´agost s´inicien els treballs de substitució de la gespa del Camp de Futbol de Vallmorena que s´allargaran durant un mes aproximadament.

Aquest dimarts 25 d’agost s’inicien els treballs de substitució de la gespa del Camp de futbol municipal de Vallmorena. Per mitjà d’un contracte de renting signat aquest dilluns amb el banc BBVA, avui es comença a substituir la gespa del camp de futbol i es preveu tenir-la a punt a mitjans de setembre. Així, el camp de futbol disposarà d’una nova gespa artificial per començar la temporada mentre que la gespa que es retiri s’aprofitarà i s’instal·larà al voltant de l’equipament i en altres zones del municipi.


Foto: CE Vilassar

Aquesta actuació forma part de les accions previstes en el pla ‘Esport per a tothom’ aprovat per unanimitat pel ple del mes de maig amb el qual es vol donar impuls a la política esportiva del municipi en tots els seus àmbits i cobrir totes les necessitats i demandes que l'esport genera a Vilassar. En aquest sentit, també s’estan enllestint les obres de millora del Poliesportiu de can Banús, pràcticament finalitzades.

Consulteu la moció 'Esport per a tothom':

Documents adjunts