El pessebre blanc del carrer Clapés, primer premi del concurs NadalVdD 2021

Última revisió 23-12-2021 11:23
23/12/2021

Un pessebre en una ciutat blanca il·luminada al carrer Clapés s'ha endut el primer premi al concurs de decoració nadalenca NadalVdD d'aquest 2021. El passatge del Carme ha guanyat el segon i el número 24 del carrer Murillo, el tercer.

Aquest dimecres, 22 de desembre s'ha fet entrega dels premis del segon concurs de decoració nadalenca NadalVdD en un acte en format reduït a la Sala de Plens de l'Ajuntament. 

Aquest 2021, el primer premi ha estat per Carlos Begué amb el seu pessebre dins d'una ciutat en miniatura que vestirà el carrer Clapés durant totes les Festes. El segon premi ha estat per la decoració del Passatge del Carme que s'ha engalanat de Nadal amb il·luminació i un pessebre. El tercer premi d'aquest any ha anat a parar a mans del número 24 del carrer Murillo i la recoració de la façana de l'edifici.

Els premis, entregats per l'alcaldessa, Carola Llauró i el regidor de festes, Sergi Igual, han constitit en targetes moneder per gastar al comerç i la restauració locals valorades en 100, 200 i 300 €. 

Durant totes les festes de Nadal podeu visitar els 14 espais participants al concurs que trobareu al mapa!