Els Reis d'Orient es van readaptar per no faltar a la seva màgica cita amb les famílies de Vilassar

Última revisió 07-01-2022 10:13
07/01/2022

Per complir amb totes les mesures de seguretat i evitar aglomeracions, la Comissió de Festes va readaptar la Cavalcada de Reis que es va passejar pels carrers de la vila amb horaris establerts i sense la tradicional rebuda a la plaça de la Vila.

Centenars de nens i nenes van poder veure com aquest any els Reis Mags no van fallar a la cita i van recórrer els carrers del poble durant gairebé dues hores. Un seguici reial que obria amb figures lluminoses gegants i donava pas a les carrosses de Ses Majestats que obsequiaven amb caramels a tots els nens i nenes que els rebien al llarg de la cercavila. També van participar a la cavalcada les alumnes de l’Aula de Dansa i els Diabòlics i Tabalers Anònims que, com ja és habitual, porten un camió carregat de carbó per aquells i aquelles que no s’han portat del tot bé.

Enguany, però, no es va poder fer la rebuda a plaça per tal d’evitar aglomeracions. Tot i això, la recepció es va fer a porta tancada a l’Ajuntament i es va poder veure a través del canal Youtube municipal. Ses Majestats es van dirigir a tots als nens i nenes, especialment a aquelles famílies que no van poder sortir al carrer a rebre’ls perquè estaven confinats i confinades. L'alcaldessa, Carola Llauró, els va rebre i els va fer entrega de les claus de totes les cases de la vila i del pa i la sal com a símbol d'hospitalitat.