En què invertiries 185.000 euros a Vilassar?

Última revisió 11-03-2022 10:22
11/03/2022

Ja està en marxa la segona edició dels Pressupostos Participatius de Vilassar on la ciutadania pot escollir la destinació de 185.000 euros dels pressupostos de l'any vinent. Dijous 10 al vespre, va tenir lloc la presentació del nou procés a la sala polivalent L'Estrella a càrrec de la regidora de Participació, Mireia Durany i la consultoria Neòpolis que lidera el procés. Els i les assistents a l'acte van poder fer les primeres propostes en un taller participatiu. 

 

Fins al 31 de març poden presentar propstes totes aquelles persones que viuen, treballen o tenen algun vincle amb el municipi. Les propostes han de complir algunes condicions bàsiques com per exemple que han de ser propostes d'inversions d'interès públic, que no superin els 185.000 euros i que siguin perdurables en el temps. Han de respectar el marc jurídic vigent i no poden contradir els plans municipals aprovats, entre altres requisits que podeu consultar al web.

Com en l’edició anterior, hi haurà dos canals per presentar propostes: a través del web participa.vilassar.cat o amb la butlleta que acompanya el tríptic informatiu i que s'haurà de dipositar a les urnes que trobareu als següents equipaments:

Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)
Biblioteca can Manyer
Mercat municipal can Robinat
Espai Civic Les Escoles (can Pons)

Un cop s'hagin recollit les propostes començarà la primera fase del procés participatiu. El personal tècnic municipal n'estudiarà la validesa. Tot seguit, s'organitzarà una jornada participativa per prioritzar de manera compartida les propostes que passaran a la darrera fase: la votació. Aquesta jornada es preveu convocar-la el mes de juny. Podran votar totes les persones de més de 16 anys empadronades a Vilassar de Dalt.