Es cancel·la definitivament la festa de Sant Antoni

Última revisió 19-01-2021 09:52
13/01/2021

Després de dècades de celebració ininterrompuda, la Comissió de Sant Antoni ha decidit finalment cancel·lar l'edició de 2021 de la festa de Sant Antoni a causa de l'evolució de la pandèmia.

A causa de l'evolució de la pandèmia de Covid-19 i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, la Comissió de Sant Antoni ha decidit cancel·lar la festa d'aquest 2021. Podeu llegir el comunicat de la comissió a continuació:

"La Comissió de Sant Antoni de Vilassar de Dalt després de vàries reunions per tal d’analitzar la situació excepcional provocada per la pandèmia Covid-19 que estem patint, hem esperat fins a darrera hora a prendre la decisió, per si milloraven les mesures i restriccions institucionals.

Vista la situació a dia d’avui, prenem definitivament i per unanimitat la decisió de cancel·lar la Festa de Sant Antoni 2021.

Aquesta decisió s'ha pres per les restriccions actuals i la coresponsabilitat amb les autoritats locals i les institucions sanitàries del país amb l'objectiu de contribuir a evitar mes propagació de contagis de Covid-19 per la concentració de persones que porta la Festa.

Després de dècades de celebrar aquesta festa sense cap cancel·lació, ens sap molt greu aquesta decisió però ens donarà mes il·lusió i força per retrobar-nos el gener del 2022 quan de ben segur tornarem a gaudir de Sant Antoni tots plegats".