Torna una nova edició de la Fira del Bolet i la Natura a Vilassar

Última revisió 15-10-2021 09:50
13/10/2021

El cap de setmana del 23 i 24 d'octubre arriba la 31a edició de la Fira del Bolet i la Natura de Vilassar. L'Associació Amics dels Bolets de Vilassar i el Museu Arxiu ja tenen a punt un cap de setmana ple d'activitat amb la mostra de bolets i la fira de productes artesans.

Un dels esdeveniments més esperats del panorama cultural del municipi és la Fira del Bolet i la Natura que se celebrarà el cap del setmana del 23 i 24 d'octubre. Dins el programa d'actes, el dimecres 20, a les 19.30 h, al Museu es farà la presentació de la nova edició de la fira amb la conferència Saps diferenciar els principals bolets comestibles? a càrrec de Tània Jiménez, micòleg.

Els actes continuaran els dissabte 23 i el diumenge 24 amb la mostra de bolets, la fira de productes artesans i relacionats amb la natura i l'entrega del Bolet d'Or.

Dissabte 23 d'octubre:

A les 11: A la Roca d'en Toni, surt al bosc i col·labora amb la mostra de bolets. Sortida familiar per anar a buscar bolets.

De 17 h a 20 h: Taller infantil de construccions amb Kapla.

De 18 h a 21 h: 31a Mostra de bolets al Museu Arxiu. Exposició de diferents espècies de bolets i les seves principals característiques classificades pels Amics dels Bolets i col·laboradors.

 

Diumenge 24 d'octubre:

De 10 h a 20 h: Fira del bolet i la natura al carrer Marquès de Barberà. Parades de bolets frescos i assecats, cistells, taller de fang, embotits i un ampli ventall de productes artesans.

10.30 h Inauguració oficial de la Fira

12 h: Ballada de sardanes amb la Cobla Principal de la Bisbal als Jardinets Sant Jordi. Ballada en el marc de la 2a edició del 21è Aplec de Sardanes i en commemoració del cinquantenari del Grup Sardanista.

De 10 h a 20 h: 31a Mostra de bolets al Museu Arxiu. Exposició de diferents espècies de bolets i les seves principals característiques classificades pels Amics dels Bolets i col·laboradors.

D'11 h a 13 h: The Hat Hausen Electric Band a la Placeta Barberà. Versions i ritmes al més pur estil dixieland, amb arrels de Nova Orleans i Chicago de principis del s. XX.

13 h: Lliurament del Bolet d'Or al Museu Arxiu. Reconeixement de l'Associació Amics dels Bolets a un vilassarenc o vilassarenca que s'hagi distingit en la seva dedicació al poble en les activitats culturals, socials o esportives. 

 

 


Afectacions mobilitat per la Fira del Bolet i la Natura

Es tallarà la circulació al c. Marquès de Barberà, c. Sants Màrtirs, c. Sant Ramon i c. Font de la Teula.

Es podrà circular amb normalitat per la Plaça de la Vila, però el c. Àngel Guimerà estarà tallat per sobre els Jardins Sant Jordi. La Riera de Targa tindrà regulació de circulació a l’alçada del Torrent Lloveras.

El Pàrquing de sobre el Pavelló estarà reservat exclusivament als firaires que porten acreditació específica.

S’aconsella aparcar en les zones del polígon industrial i desplaçar-se a peu fins a la fira per facilitar la circulació.