Tornen els Sants Màrtirs amb tota l'esplendor

Última revisió 26-04-2022 08:58
26/04/2022

Després de dos anys marcats per les restriccions per la pandèmia, aquest mes d'abril torna la Festa Major dels Sants Màrtirs amb actes tan esperats com el Vilabars, el Vot de poble, la Trobada de gegants o els concerts a can Rafart. 

Obeses, Quimi i Carme, Joan Garriga, Sinergia i Wasa seran els protagonistes musicals de la Festa Major dels Sants Màrtirs 2022 que s'allargarà del 23 d'abril a l'1 de maig.

A finals del mes d'abril torna la Festa dels Sants Màrtirs per donar la benvinguda al bon temps i reprendre les tradicions més arrelades de la vila com el Vot de poble, l'Akelarre o la Trobada de gegants. Recuperant pràcticament la normalitat després de la pandèmia, la música també serà un dels ingredients principals de la festa amb una programació que inclourà propostes com Obeses, Joan Garriga, Quimi i Carme, Sinergia i Wasa. 

La festa donarà el tret de sortida el 23 d'abril amb la celebració de la Diada de Sant Jordi i el Vilabars que torna després de dos anys. Durant tota la setmana es combinaran els actes més tradicionals amb activitats familiars, festives, gastronòmiques i musicals organitzades per la Comissió de Festes i les entitats de la vila, especialment pensades perquè tota la ciutadania torni a retrobar-se als carrers i places.

Consulta tot el programa d'activitats! 

Sants Màrtirs 22
Sants Màrtirs 22