Actes familiars, esportius, l'Akelarre i concert de la Loca histèria van ser els actes del programa de divendres 27 d'agost

Última revisió 30-08-2021 09:29
30/08/2021

El matí de divendres va donar el tret de sortida amb l'espectacle familiar del Senyor de les baldufes, a la tarda l'activitat es va traslladar a les pistes de can Banús amb un Street Tennis. Ja amb la foscor de la nit, els Diabòlics Anònims es preparaven per encendre la plaça de la Vila amb un espectacular Akelarre. Tot seguit, La loca histèria tancava la jornada amb el seu concert de versions a can Rafart.

Divendres 27 d'agost al matí va començar novament amb un espectacle familiar a la plaça de la Vila. Aquest cop amb el Senyor de les baldufes, un espectacle de circ amb l'estètica romàntica del segle XIX i les acrobàcies i singularitats de les baldufes. 

A la tarda l'activitat es va traslladar a les pistes exteriors de can Banús amb un Street Tennis, un circuit de tres pistes de mini tennis per poder fer un tastet d'aquest esport. Aquest acte el va organitxar el Club de Tennis La Llobera de Cabrils. 

Ja ben entrada la nit i amb la plaça de la Vila plena a vessar, els Diabòlics Anònims van encendre l'Ajuntament durant gairebé 1 hora amb un espectacular Akelarre. Acompanyats dels Diablons i els Tabalers, van fer un espectacle de llum, petards i colors enmigs de l'espectació de gren i petits. Una tracta castell de focs d'artifici des del terrat de l'Ajuntament i una tracta final van tancar l'Akelarre d'enguany. 

Tot seguit, La Loca Histèria, premis ARC 2015 al millor grup de versions, tancava la jornada amb el seu concert esbojarrat a can Rafart.