Tanca una Festa Major que ha donat aire a Vilassar enmig d'un estiu marcat per les restriccions

Última revisió 01-09-2021 10:28
01/09/2021

Amb un cap de setmana d’espectacles familiars, concerts i activitats d’entitats vilassarenques es va posar punt i final a la Festa Major dels Sants Genís 2021. Una festa marcada per les mesures contra la Covid però, que tot i això, ha estat un èxit de participació i col·laboració ciutadana.

Vilassar tenia ganes de sortir al carrer i gaudir de la festa. Així ha quedat palès durant els dies de la Festa Major que ha estat tot un èxit de participació tot i els controls d’aforaments i les reserves prèvies d’entrades per accedir a can Rafart.

La Comissió de Festes ha treballat intensament per garantir el desenvolupament de la festa enmig de la incertesa que ens ha deixat aquesta pandèmia i, alhora, ha apostat per un programa de qualitat amb espectacles i grups de renom dins el panorama musical del país.  

Finalment la festa ha estat possible i els vilassarencs i vilassarenques han omplert els espais públics respectant en tot moment les normes establertes per garantir una festa segura. Han participat cívicament dels actes, han cantat, han gaudit... En definitiva, Vilassar ha pogut viure novament d’una festa al carrer!

La Comissió de Festes i l’Ajuntament volen agrair la col·laboració de la ciutadania en el compliment de les mesures de seguretat i de contenció de la Covid i els bons comportaments en tots els actes del programa.