Gertrudis, la tracta final de la diada dels Sants Genís

Última revisió 26-08-2021 10:18
26/08/2021

El grup català, Gertrudis, va posar punt i final a la diada dels Sants Genís amb un concert al parc de can Rafart. Una diada festiva que va començar al matí amb la repicada de campanes i l'Ofici Solemne a l'Església. Al punt del migdia els més petits i petites van poder gaudir de l'espectacle familiar, a plaça, a càrrec de El Més Tumàcat i, a la tarda, l'activitat es va concentrar al pati del Museu on es va fer un tast de Vins de la DO Alella.

Com ja és habitual, la festivitat en honor als Sants Genís comença amb l'Ofici Solemne a l'Esglèsia. Un acte que va oficiar Mn. Joaquim Massaguer, antic seminarista de la parròquia del municipi.Tot seguit, la plaça es va omplir de famílies per gaudir de l'espectacle familiar del grup El Més Tumàcat. 

A la tarda, l'activitat es va concentrar al pati del Museu de can Banús on, l'establiment local, La Bodegueta, va organitzar un tast de Vins de la DO Alella amb maridatge de productes de proximitat. El tast va anar a càrrec del sommelier Xavier Bassas.

La traca final va arribar a la nit amb l'esperat concert de Gertrudis, anul·lat en dues ocasions a causa de la pandèmia. Amb les entrades exhaurides, 500 persones, assegudes i amb mascareta, van poder veure el directe d'aquest grup de La Garriga que, aquest any, està presentant el seu nou disc "No em dona la gana". Durant més d'una hora i mitja, els assitents van poder escloltar tant les cançons del nou disc, com alguns temes estrella de la seva llarga trajectòria.